Orvosi Fogyókúrás Program


Orvosi Fogyókúrás Program

Tökéletes alak egészséges testben
Szeretnéd jól érezni magadat a bőrödben?


Tehát szeretnél egészségesen, látványosan, de tartósan fogyni?
Akkor számodra állítottuk össze a Wellmed orvosi fogyókúrás és alakformálós programját, ami a Tradícionális Keleti orvostudomány alapjaira épül.


Fogyás modern akupunktúrával és tradícionális ázsiai fogyasztó masszázzsal!


Nagyon sok fogyni vágyó ember külső eszközök segítségével próbál meg lefogyni mint az étvágy csökkentő tabletták vagy különféle diéták… ha sikeresek is ezek a módszerek, mind csak egy rövid ideig hatnak, utána újra felborul a szervezet egyensúlya, visszajön a súlyfelesleg, emelett nagyon sok káros mellékhatásai járnak. A keleti akupunktúra ezzel ellentétben a szervezet saját anyagcseréjére hat : rendbe hozza az emésztést , segíti a felszívódást és az étel feldolgozását , így a szervezet nem fog elraktározni felesleges zsírszövetet, és megindul a természetes fogyás. Az akupunktúra "mellékhatása" következtében a páciensek energikusabban tudnak mozogni , gyorsabban zajlik a szervezetben a zsír égetés , koplalás és fáradékonyság nélkül tudnak természetes, egészséges úton fogyni. A Bioszálas modern akupunktúra előnye, hogy csak egy kezelés szükséges és nem kell a tű alatt feküdni, ezzel időt és pénzt spórol meg a páciens.

A kezelés kiegészítése a 8 alkalmas tradícionális fogyasztó masszázs, ami a különleges kialakítású masszázskesztyű és keringésfokozó, zsírbontó hatóanyagok és BIOAROMÁK együttes hatásával beindítja a szervezet méregtelenítését, és fokozza a keringést és a sejtanyagcserét.

Wellmed Studio Blog
Egészségpénztárak
Tudj meg többet rólam
Wellmed Stúdió Árlista