Az arckezelésekről


Az arckezelésekről

A PIROCHE EGYEDI ÉS KÜLÖNLEGES METÓDUSA ALAPJÁN ÉS A GYÓGYNÖVÉNYEKBŐL NYERT EGYEDÜLÁLLÓ OLAJOK HASZNÁLATÁVAL ÉS A MEGFELELŐ PONTOK KEZELÉSÉVEL A SZERVEZETET SEGÍTJÜK VISSZAÁLLÍTANI AZ EGÉSZSÉGES MŰKÖDÉSRE.

TERMÉKEKRŐL

 
arckezelés

A Piroche termékei a legtisztább növényi olajok, algák, és ásványi anyagok felhasználásával készülnek. A termékekről elmondható, hogy nem egy sémára alkalmazzuk őket, hanem mindig a kozmetikus a saját tudása és megítélése mellett, és a vendég igényeihez, azaz bőrtípus, kötőszöveti jellemzők, és személyiségjegyek figyelembevételével a Bioaroma olajokat személyre szabottan használjuk.

Mindezek mellett széles variációban találhatóak otthon használható kozmetikai termékek, arckrémek, arctejek. A wellness minden területén használatos természetes alapanyagú, magas hatásfokú terápiás fürdőolajok és samponok, balzsamok, szappanmentes szappanok, napozótermékek és cellulitisz kezelésére használt terméksorozat is kapható.

A METÓDUSRÓL

 
arckezelés

A Piroche egyedülálló metódusa alapján a kezelésekkel az arckozmetikán túl, az összes szervre kiterjedő megelőző és öngyógyító folyamatot indít be a szervezetben. A szervezet bioenergetikai egyensúlyának felállításával, a speciális meridiánkezelésekkel, és masszázstechnikákkal a terápiás eljárások, és kozmetikai kezelések határait kibővítve érjük el, hogy nem csak a bőr szépsége, hanem a szervezet egészségre való törekvése is növelhető.

A rendkívül tiszta, aktív, természetes alapanyagok és a különleges bioenergetikai kezelés alkalmazásával nemcsak a bőr szépsége, hanem az egészség és a vitalitás is növelhető.

TECHNIKAI LÉPÉSEK

 
arckozmetika

Hátzóna energetikai masszázs

A hát két oldalára kétféle bioaroma olajat teszünk, és a hátgerinc két oldalán található akkupresszúrás pontokat egy nagyon kellemes nyirokmasszázs alkalmazásával kezeljük.
Hatása: A szervezet bioenergetikai egyensúlyának felépítésével a szerveket a különböző pontokon keresztül stimuláljuk, és drenázs következtében megindul egy méregtelenítési folyamat.

Arc-nyirokdrenázs

A mélykötőszöveti nyirok-drenázzsal alaposan salaktalanítjuk a szöveteket, aminek hatásaként megindul az anyagcsere az arcbőr rétegeiben. A magas hatóanyagú szérumok alkalmazásával az arcbőr tisztább lesz, tónusosabb és megindulnak a regeneráló folyamatok a rétegekben.

Ultrahang kezelés

Az ultrahangos hatóanyagbevitel során, olyan szérumot viszünk be a bőr mély rétegébe, egy speciális ultrahang készülékkel, amely a hámréteg alsó sejtsorában válik aktívvá, és onnan fejti ki a tápláló, vagy feszesítő hatását.

Elektrostimuláció

Hatása: az arc pontjait elektromosan stimulálva, egyrészt a szervekre hatunk aminek eredményeképpen optimális működésre serkentjük a szervezetet. Másrészt a face-lifting következtében az arc izmainak intenzív tornáztatása során feszesedik az arc.

Arc-shiatsu

A hagyományos arcmasszázs helyett többnyire keleti technikával történő arc-shiatsut alkalmazzuk, ami az arc pontjain történő energetikai masszázs. Csodálatosan hat a szervekre, az idegrendszerre és a bőrre.

Modellázs maszk

Az olasz szépségkiállításon is díjat nyert gumimaszk számos növényi kivonatot és regeneráló hatással rendelkező AHA-savat tartalmaz. Pigmentfoltokra ideális. Ragyogó hatást biztosít a bőrnek.

Wellmed Studio Blog
Egészségpénztárak
Tudj meg többet rólam
Wellmed Stúdió Árlista