Selfness és Soulness terápiák


Mit jelent ez?

A Selfness egy életforma amely fő irányvonala önmagunk megismerése, önfejlesztéssel, az én-képünk formálásával érjük el a harmóniát. Ez a testi egészségünk szempontjából nagyon lényeges, mert sok egészségügyi probléma hátterében, lelki eredetű probléma húzódhat meg.
A Soulness terápiák pedig a szellemünket és lelkünket érő megterhelést csökkentik és stabilizálják az egészséget. A soulness-t főként menedzserek tehermentesítésére alkalmazzák, és csökkentik a rájuk nehezedő stresszt.

SELFNESS = Tudatos életvitel

Tudatosnak lenni szellemi és lelki szinten azt jelenti, hogy törekszünk megérteni az emberi folyamatainkat, a TEST-LÉLEK- SZELLEM működését, és átlátni a magasabb összefüggéseket.
Ebben segít legújabb szakemberünk Szöllösi Ferenc masszázs és mozgásterapeuta- gyógymasszőr ,aki masszázsterápiákban és alternatív gyógyterápiákban szerzett több évtizedes tapasztalatot.

Masszázs

A masszázs, a TARO-tréning olyan terápiája mely csatornákat nyit meg az "Érintés Erejével" a terapeuta és a Vendég, illetve a Vendég és a külvilág között, ami segíti a hétköznapok feszültségeit kioldani, a betegségek lelki okait feltárni (ha van ilyen), és az Önfejlesztés útjára lépni és azon járni.

Shaolin masszázs

A Shaolin masszázs, egy keleti masszázstechnika. jellemzően 4 szinten törekszik az egyensúlyi állapot megteremtésére. - csontrendszer -izomrendszer -vér és nyirokrendszer -meridián rendszer (energetikai rendszer) ​Célja az emberi csont- és izomrendszer egyensúlyba hozása és a szervezet energiaáramlásának helyreállítása.

A masszázs egyrészt a kimozdult ízületek helyreigazításából, valamint a helyükön lévő ízületek stimulációjából és mély, izomlazító nyomó-gyúrásból áll. A masszázs során az összes fő energiavonal, akupresszúrás pont is érintett. Hatására a feszes izmok ellazulnak, oldódnak a lelki-, energetikai- és ízületi blokkok, az energiaáramlás minden szinten helyreáll.
Az egyensúly helyreállítása magával hozza a szervezet öngyógyító folyamatainak aktívabb működését.

TARO-tréning

Ez egy olyan dinamikus terápia, mely a testre ható módszereket(taiji, tánc, masszázs) kombinálja a lelket támogató módszerekkel( szimbólumterápia, mentorálás,coaching) egyénre alakítva.
Segít a tudatalatti információk tudatosításában és a testi, lelki, szellemi kapcsolat megértésében.

Mentoring

A TARO-tréning olyan támogató beszélgetése, amely használja az ősi rendszerek mély filozófiai tudását és a modern nyugati kutatások eredményeivel ötvözve segít a hétköznapok nehézségein átlendülni, illetve traumaként megélt szituációk(válás,veszteség,kiégés,párkapcsolati nehézségek, stb..) feldolgozását és új perspektívák kialakítását.

Személyiségprofil építés, jövőkép analízis

Az egyiptomi arhaikus rendszerek (numerológia, asztrológia, tarot) és a nyugati tanítások (pszichogenetika, szimbólumtan, névelemzés, coaching) használatával feltérképezzük a születésünktől bennünk rejlő lehetőségeket(energia többlet) és feladatokat(energia hiány) illetve a jelen életünket irányító energia mintázatot. Majd harmónizáljuk a képességeink tükrében a legideálisabb jövőkép eléréséhez.

Testterápiás holisztikus sorselemzés

Célja: A test-lélek-szellem egyensúlyának megteremtése. háromszintü góc keresés és probléma megoldás.
Test: A test reakcióit a masszázs és a mozgásterápia eszközével tárjuk fel, melynek során az izom akaratlan és akaratlagos mozgása segít feltárni a bennünk zajló folyamatokat.
Lélek: A tudatalattink információjának a felszinre hozása és a tudatos létbe való manifesztációja többezeréves kultúrábol származó képek, szimbolumok, jelek segítségével, Melyet a Tarot Nagyarkánumai hordoznak.
Szellem: A tudatalatti információjának feldolgozása a testi reakciók értelmezése,a képek üzeneteinek megértése a számok tudománya segítségével.

Wellmed Studio Blog
Egészségpénztárak
Tudj meg többet rólam
Wellmed Stúdió Árlista