Rólunk

Bemutatkozik a Wellmed Beauty & Medical


A II. kerület egyik frekventált helyén, a Marczibányi téren található a Wellmed Beauty & Medical Központ.

Egészség és Szépségközpontunk 2005-ben jött létre. Az első üzletünket II.-ker Rózsakert Bevásárlóközpontban nyitottuk meg, majd némi kitérő után 2015-ben költöztünk a Rózsadomb aljára az impozáns Marczibányi tér jól megközelíthető, csodás zöldövezeti helyszínére.

 

 

A Wellmed Beauty & Medical alapgondolata az, hogy segítsük a szépséget, az egészséget és a vitalitást a mindennapi életben megteremteni.

Komplex megoldást nyújtunk számos egészségügyi és kozmetikai problémák kezelésére, egy maximálisan vendégközpontú és egy teljességre törekvő holisztikus gyógyítási szemléletet követve.

A központunk erőssége, hogy kiváló szakemberek segítik egymás munkáját. A szépészeti szakembereken kívül megtalálható nálunk bőrgyógyász, belgyógyász, akupunktúrás orvos, plasztikai sebészek, gyógymasszőrök, illetve lelki egészséggel és terápiákkal foglalkozó szakemberek.

A Wellmed Beauty & Medical alapító tulajdonosa Moncz Henriette szakoktató kozmetikus és lézerterapeuta, aki maga is aktív dolgozója a központnak. Irányításával megvalósult, hogy egy olyan központ jött létre elsőként Magyarországon, amely a kozmetika a wellness és az orvostudány integrálásával magába foglalja az egészség és a szépség fejlesztését.

„Számunkra fontos hogy a kezelések minden esetben személyre szabottan haladjanak és elkerülve a futószalagmunkát a minőségre és a vendégeink igényeire figyelünk. „ A Wellmed Beauty Magyarország egyik legfelszereltebb ANTI AGING központja. A legmegbízhatóbb technológiával, lézer-és rádiofrekfenciás berendezések alkalmazásával, kezeljük a különböző esztétikai problémákat. Közel két évtizedes tapasztalatot szereztünk a lézeres és fénykezeléses eljárásokban, és ezeket előszeretettel kombináljuk az alternatív és természetes kezelési metódusokkal. Nagy népszerűségnek örvendenek alakformáló testkezeléseink is amiben szintén utolérhetetlen jártasságot szereztünk, hiszen elsőként kezdtük alkalmazni a kétezres évek elején, a velashape kombinált gépi kezeléseket, aminek továbbfejlesztett változatát a Powershape2 kezelést kínáljuk jelenleg.

Kiemelnénk különleges kezelési metódusainkat amik a Keleti Orvostudomány alapjaira épülnek, mint a meridiánkezelések, manager kezelés, kismama kezelés, amelyek a szervezet BIOENERGETIKAI EGYENSÚLYÁNAK felépítésére szolgálnak, és amelyek segítségével a szervezet egészséges működését támogatjuk.

Kozmetikai kezeléseink kezdetek óta az Észak olaszországi Piroche Cosmetiques – naturkozmetikai cég termékeivel történnek, ami biztosítéka a maradéktalanul kiváló minőségnek.

A rendkívül tiszta alapanyagú aktív natúrtermékekkel vehetőek igénybe a kozmetika kezelések és az otthoni ápoláshoz szükséges termékek. Az arckezelésektől kezdve az egész testet kényeztető spa kezelésekig teljes palettában a biztosítja pihentető szépülést a vendégeknek.

Azoknak a vendégeinknek akik orvosesztétikai beavatkozást igényelnek, rendelkezésre állnak plasztikai sebészeink akik kisebb korrekciókhoz, tűs beavatkozásokat végeznek központunkban, illetve lehetőség nyílik nagyobb esztétikai műtétekhez tanácsot kérni orvosainktól. A műtéti beavatkozások nem a Wellmed Beauty-ban történnek, de az utógondozásra hozzánk érkeznek a páciensek, valamint lehetőség van lézeres heg kezelést igénybevenni a legjobb esztétikai hatás elérése érdekében.

A Wellmed Beauty nagy hangsúlyt fektet a mentális egészség fejlesztésére, és kiváló, orvosi végzettséggel rendelkező szakemberek foglalkoznak a pszihoszomatikus problémák, és traumák kezelésével, és feloldásával.

Mozgásszervi problémák esetén pedig gyógymasszőrünk és manuálterápiás orvosunk nyújt kiegészítő megoldást gyógyulásunk érdekében, de azok a vendégeinknek is választhatnak kínálatunkból, akik csak relaxálni szeretnének, és kellemes aromaterápiás, vagy svédmasszázst vennének igénybe.

Ha felkeltettük az érdeklődését, a menük alatt részletesen tájékozódhat kezeléseinről, vagy telefonon kérjen információt recepciós munkatársuntól.

Várjuk vissza személyesen!Wellmed Studio Blog
Egészségpénztárak
Tudj meg többet rólam
Wellmed Stúdió Árlista