Regeneráló arckezelések


Regeneráló arckezelések

Az alap arckezelés során a Piroche különleges kezelési metódusa segítségével lehetővé válik, hogy a szervezet vitalitását természetes módon növeljük. Ezt a bioaroma olajok használatával érjük el elsőként az un. hátzóna masszázzsal. A vákuum harangok segítségével történö nyirokmasszázs, és a háton lévő energiapontok stimulálása rendkívül kedvező módon hat a szervezetre.

Ezek után az arc nyirokdrenázzsal a kötőszövetben lerakódott salakanyagokat és méreganyagokat alaposan eltávolítjuk, melynek következtében az ultrahanggal történő hatóanyagbevitel során sokkal magasabb hatást érünk el. Ilyenkor vitaminok ill. ásványi anyagok felszívódása kedvezőbb, a sejtanyagcsere megélénkül és a bőr funkciói helyreállnak.

A másfél órás arckezelés kiegészül az arc shiatsuval, ami a keleti masszázstechnika jóvoltából nemcsak relaxáló hatású hanem az akkupresszúrás pontok stimulálásával gyógyító hatással van a szervezetre.

Ez az arckezelés ötvözi a wellnesst és a kozmetikát a legjobb hatásfokon.

A két órás arckezelés az előbb felsoroltakon kívül még tartalmaz egy olyan gumimaszkot, amely a számos növényi kivonatnak köszönhetően, azonnal visszaadja az arcszín ragyogását, egységessé és sugárzóvá teszi a bőrt. A maszk hatóideje alatt a kozmetikus egy tápláló kézmasszázzsal kényezteti a vendéget. Mindenki számára elérhető igazi luxuskezelés.

Shaper VelaSmooth
  60 perces arckezelés
- hátzóna energetikai
masszázs
- peeling
- arc-nyirokdrenázs
- ultrahang
- pakolás
90 perces arckezelés
- hátzóna energetikai
masszázs
- peeling
- arc-nyirokdrenázs
- ultrahang
- pakolás
- arc shiatsu
120 perces arckezelés
- hátzóna energetikai
masszázs
- peeling
- arc-nyirokdrenázs
- ultrahang
- arc shiatsu
- modellázsmaszk
- kézmasszázs

Ha problémás a bőre bármelyik arckezeléshez kérhet tisztítást!Wellmed Studio Blog
Menyasszony felkészítő program
Tudj meg többet rólam
Wellmed Stúdió Árlista