Arc-Shiatsu masszázs


Relax arckezelés

A shiatsu japán kifejezés, szó szerint ujjnyomást jelent.
Az akupresszúra alapjaira épül, ami egy olyan természetes gyógymód, amellyel befolyásolni tudjuk életenergiánkat. Ez egy ősi, nagyon megbízható és fájdalmatlan módszer, a test különböző formáiban megnyilvánuló, saját energia-háztartási zavarainak a kezelésére.
Az arc shiatsu masszázs (amit gyógyító érintésnek is hívnak) az arc, nyak, dekoltázs pontjain történik, különböző olajokkal. Kombinációja az akupresszúrának és a masszázsnak.
Az arc shiatsu masszázs eltér a hagyományos kozmetikai arcmasszázstól, itt nincsenek ütögető, csipkedő vagy gyors legyező mozdulatok, ez a masszázsfajta pontnyomásból és simító mozdulatokból áll. A különböző hatású aroma olajok célzott hatássai lvannak a szervezetre így az egész testre kiterjedő öngyógyító folyamatokat erősíteni tudjuk a szükségleteknek megfelelően.

Az arc shiatsu hatásai

Nyugtató hatás:
Az arc pontjai közvetlenül kapcsolódnak a vegetatív pályákon keresztül az idegrendszerhez. A pontok masszírozásával az idegpályák és ezen keresztül a test is ellazul, tehermentesíti az izmokat. A masszázzsal a szem, a fül és a száj körüli stressz izmokat teljes mélységükben fellazítjuk, ezáltal a feszültségek feloldódnak. Az ízületek is fellazulnak, pl.(állkapocsízület). A hatást fokozhatjuk különböző nyugtató hatású aromaolajjal.

Gyógyító hatás:
Rengeteg kórképet sorolhatunk fel, a rendellenes vérnyomástól kezdve a szervi akkut megbetegedésig. Az arc shiatsu masszázsnál nem feltétlenül a tüneti kezelést vesszük figyelembe, hanem a szervezetet segítjük az egyensúly felállításában.
Alkalmazhatjuk minden kozmetikai rendellenességnél, fejfájásnál, túlzott stressznél, vagy fáradtság, és kimerülés esetében is. Megnő a vér és az agy oxigénellátottsága, az orr és melléküregek kitisztulnak. Az energia szabad áramlásával az egész szervezetünket jobb működésre készteti.

Szépítő hatás:
Az arcizmok ellazulása miatt kisímító hatású, az anyagcserét élénkíti, a sejtek oxigén ellátottsága nő, a nyirokanyagcsere is élénkül, a salakanyagok jobban távoznak, a megnyúlt izmok tónust kapnak, az arc feszesedik. Az egész arc élettelivé, sugárzóvá válik.

A kezelés időtartama: 30 perc


Relax kezelés


Wellmed Studio Blog
Egészségpénztárak
Tudj meg többet rólam
Wellmed Stúdió Árlista