Aromaterápia

Relaxációs aromaolajos masszázs


Az aromaterápiák során a frissítő, relaxáló fogások alkalmazása és az aromaterápiás olajok használata felüdíti a testet és a lelket. Az aromaolajok egyedülálló élménye kiemelten érvényesül az aromaterápiás masszázs során, a test egészére hatva jelentkezik feszesítő, hidratáló, gyógyító és ellazító hatása.
A Relaxációs aromaolajos masszázs nem csupán a testre hat, de a lelket is felfrissíti, mély relaxációt eredményez, melynek során a test és a szellem egyaránt megpihenhet. Az aromaterápiás olajakat egyedileg állítjuk össze a vendég egészségi és lelki állapotának megfelelően.


  • A Relaxációs aromaterápiás masszázs prémium minőségű aromaolajokkal történik, a vendég testi és lelki állapotának megfelelően összeállított olajkészítménnyel. Relaxációs, kellemes, lazító masszázs, fájdalommentes, mely a klasszikus masszázs fogásokat felsorakoztatva a test egészét átdolgozza.
  • Kellemes környezetben, gyertyafénynél, masszázságyon, hypoallergén, aromaterápiás olajokkal történik.
  • Teljes mértékben stressz oldó, javítja a vér- és nyirokkeringést, táplálja a bőrt, segíti a kötőszövetek regenerációját, a test ellazulását és az öngyógyító folyamatok beindítását.

Wellmed Studio Blog
Egészségpénztárak
Tudj meg többet rólam
Wellmed Stúdió Árlista