TRINITI kezelés

TRINITI lézeres arcfiatalítás


TRINITI - műtét nélküli teljes arcfiatalítás három lépésben, egy kezelés során

TRINITI lézeres arcfiatalítás

A legmagasabb lézertechnológiákat egy kezelésben alkalmazva, azonnali hatású komplex bőrmegújító kezelés. Az FDA által engedélyezett nem sebészi eljárás 3 lépésben a bőr újrastrukturálására. A TRINTI arcfiatalítás magába foglal egy bőrszín korrekciót (pigmentfolt eltávolítása), bőrfeszesítést és egy sejtmegújító rejuvenációt, mindezt a három kezelést egy alkalommal!


A TRINITI lézeres arcfiatalítás lépései:  • A rádiófrekvencia és IPL fény kombinációjával történő kezelés során a felszíni bőrhibákat korrigáljuk. A 0,4 mm mélységbe hatoló fényenergia, a hajszálereket, a pigmentfoltokat csökkenti, egységessé teszi a bőrfelszínt.
  • A Refirme™ bőrfeszesítő kezelés a bipoláris radiofrekvencia és infravörös fényt 4-5 mm-re hatolva a bőr mélyébe, beindítja a kollagén és elasztin termelést, ezáltal azonnali feszesítő hatással van a kötőszövetre.
  • A Matrix IR egy nem invazív (kés nélküli) ránckezelés. A rádiófrekvenciával és diódalézerrel kombinált applikátor fókuszált energia leadással a kollagén állomány rugalmasságát visszaépíti, és a mély ráncok is kitöltődnek a kezelések által


3-4 hónap után a páciens arcbőre olyan bőrterületéhez lesz hasonlatos, mely nem kapott az élete folyamán környezeti sugárzást. Az elasztikus rostok újra termelődése kb. 4-6 hónap után teljesedik ki, amikor is a kisimult arc látványosan feltelődik. A kúra alatt nyugodtan használhat sminket, járhat kozmetikába, használhat hidratáló készítményeket.

Wellmed Studio Blog
Egészségpénztárak
Tudj meg többet rólam
Wellmed Stúdió Árlista