ReFirm® Elos Rádiófrekvenciás bőrfeszesítés

Azonnali hatású arcfeszesítés és ránckezelés


Nagy népszerűségnek örvend a Magyarországon először a Wellmed Stúdió által alkalmazott, ReFirm® arcfeszesítő kezelés. A petyhüdt, laza kötőszövetű arcbőrön csodákat tud tenni már 1 kezelés is.A ReFirme® ELOS kezelési technológia a rádiófrekvencia (RF) és az infravörös energia (IR) kombinációját alkalmazza arcfeszesítés, bőrfiatalítás céljából. A kezelés során a felhám alatt a kötőszövet felmelegszik, hatására a meglévő kollagén rostok azonnal összehúzódnak, így már az első kezelés hatására is egy feszesebb rugalmasabb bőrt tapasztalhatnak a vendégek. A mélybe hatoló RF hullámok beindítják a fibroblasztok kollagén termelődését, amely igaz, hogy egy lassúbb folyamat, de biztosítja a ReFirm ST rádiófrekvenciás eljárás hosszú távú bőrfeszesítő hatását.
A ReFirm eljárás hatására finomodnak az arc kontúrjai, vonalai, a mély barázdák megemelkednek, a felületi ráncok kisimulnak és a bőr láthatóan jóval feszesebbé válik. 

A ReFirm® arcfeszesítő program nyáron is elvégezhető esztétikai kezelés.


Az arcfeszesítő program egyszeri alkalommal is látványos eredményt nyújt, de kúraszerű alkalmazása során a bőr tartósan éveket fiatalodik.

Javasolt kezelés szám: 1-4 alkalom (2-3 hetente).

A CBS5 News híradása a Youtube-on:
http://www.youtube.com/watch?v=X18917_EjoI

Wellmed Studio Blog
Egészségpénztárak
Tudj meg többet rólam
Wellmed Stúdió Árlista