Velababe body after baby program


Velababe body after baby program A várandósság egy gyönyörű és örömteli élmény, de a 9 hónap alatt a test drámai változásokon megy keresztül.

Ha Ön olyan anyuka, aki a szülés után küzd a régi teste visszaszerzéséért, akkor nincs egyedül!

Csatlakozzon a nők ezreinek táborához, akik már kipróbálták a Body After Baby programot.

Ön egy olyan anyuka, aki a megfelelően étkezik és mozog, de a teste ellenáll az erőfeszítésnek? Ön egy olyan anyuka aki örökké mozgásban van és nincs ideje naponta fittnessterembe járni? Akkor a speciális VelaBabe segít!

2007-ben bemutatkozott a világ anyukáinak a velashape kezelés , ami orvosilag elismert rendszer, nemcsak a cellulit és a striák eltávolítására alkalmas, hanem körtérfogat csökkentésére és feszesítésre is.

A világon 3.5 millió kezelés után az orvosok is a velashape kezelést ajánlják a cellulit kezelésre, és a műtét nélküli testkontúr javításhoz.

Kinek javasolt a vela shape kezelés?
Azoknak a nőknek akik megfelelően étkeznek és mozognak és a BMI indexe (testömegindex) kevesebb mint 30.

Milyen területeken ajánlott a velashape kezelés?
Minden területen, amit Ön szükségesnek érez feszesíteni, és kisimítani. A terhesség után a kismamáknak legtöbbször az alhas szokott problémás lenni, de a fenék és a combok is kezelésre szorulhatnak. A kinyúlt igénybevett bőr és a nyúlási csíkok is nagy problémát jelentenek ilyenkor.

Mennyire fájdalmasak a kezelések?
A legtöbb páciens komfortosnak érzi a kezelést a mélyen melegítő hatása révén.

Milyen eredményre számíthatok?
A kifejezetten szülés után kezelt kismamákon a körtérfogat 5-7 cm-rel csökkent, a kinyúlt bőr feszesebb lett, és a nyúlási csíkok elhalványodtak.

Wellmed Studio Blog
Egészségpénztárak
Tudj meg többet rólam
Wellmed Stúdió Árlista