Hyaluronsav (hialuronsav) nanogél ultrahangos ránckezelés


Hyaluronsav nanogél ultrahangos ránckezelés

A hyaluronsav (hialuronsav) jelentősége:

A hyaluronsav (hialuronsav) a szövetekben megtalálható anyag.
Mivel a bőrben vizet köt meg, így biztosítja annak feszességét és természetes rugalmasságát. Az idősödő bőrben ennek az anyagnak a mennyisége csökken, ekkor kezdenek megjelenni a ráncok. A kezeléseknél használt hyaluronsav (hialuronsav) a bőrnek visszaadja a feszességet, fiatalosságát.

Már egy kezelés után is van látható eredmény, kúraszerű alkalmazásával tartósabb hatás érhető el. A bőr öregedési, ráncosodási folyamatait lassítja. Nő a bőr rugalmassága, javul a bőrlégzés.

Alkalmazása:

- Kúraszerűen javasolt. Heti 1 alkalom, 4 egymást követő héten, majd 1-2 havonta fenntartó kezelés

Ha speciális kezelésre van szükség, pl. erősen pattanásos bőr vagy ráncosodó bőr esetén, a belső folyamatok rendezése mellett, egy külső lokális beavatkozásra is szükség lehet, ami a legújabb lézeres technológia alkalmazásával biztonságos, és látványos eredményt érhetünk el, drasztikus beavatkozás nélkül. A soft-lézer és a rádiofrekvencia kombinációjával működő ELOS - technológiával sikeresen kezelhetőek az aknés, rozáceás, heges, ráncosodott, ill. petyhüdt arcbőrök is. Mivel a lézeres beavatkozással az irha és a bőralja rétegeit célozzuk meg, a bőr megújulása következtében egy egészségesebb bőrképet kapunk a kezelések folyamán.Relax kezelés


Wellmed Studio Blog
Egészségpénztárak
Tudj meg többet rólam
Wellmed Stúdió Árlista