Meridiánkezelések


Meridiánkezelések

A meridián rendszerünk

A testünk külső jeleit tükrözi a szervezet energiaáramlása. Az energia a meridián csatornákon keresztül áramlik keresztül a szervezetünkön. A meridiánok a szervekkel vannak összekapcsolva a vegetatív idegrendszeren keresztül, így a meridián csatornák, és a rajta elhelyezkedő akupunktúrás pontokon keresztül befolyásolni lehet a szerveinket és a szervezetünket, beleértve a pszihét is. Ez adja alapját a meridián kezeléseknek.

A több ezer éves múltra visszatekintő keleti orvostudomány bevonásával, a meridián kezelésekkel befolyásolni lehet a szervezet működését.

A meridián kezelésekkel  természetes módon keresztül elérhető, hogy leküzdjük a betegségeket és visszakapjuk természetes vitalitásunkat és szépségünket.
A nyugati orvostudomány és a kozmetika segítségével,  a keleti filozófia bevonásával a lehető legsikeresebben küzdhetünk a mind külső, és a belső eredetű problémák ellen.

Meridián kezelések

A kezelés menete:
• Bioaroma olajos masszázs a hát asszociációs pontjain keresztül, vákumos üvegcsék használatával. (Vákumos drenázs)
• Bioaroma olajos masszázs a célzott meridiáncsatornán (akupresszúra)
• Salaktalanítás, a meridiáncsatorna tisztítása, a blokádok feloldása, vákumos drenázzsal

A kezelések kellemesek, csak a meridiáncsatornában található energiablokádok lehetnek érzékenyek a nyomásra. A meridiánkezelésekkel célzottan tudunk kezelni egy-egy szervet, illetve egy általános közérzetjavulás érhető el, a szervezet bioenergetikai egyensúlyának felállítása által. A kezelés során a reflexpontok állapotából szakemberünk megállapítja, hogy mely egészségi területek szorulnak kezelésre, így a páciens mindig a pillanatnyi állapotának megfelelő kezelést tudja kapni.

A kezeléseket kúraszerűen ajánlott elvégezni, az egyén egészségi állapotától függően 3-6 kezelés javasolt.

Wellmed Studio Blog
Egészségpénztárak
Tudj meg többet rólam
Wellmed Stúdió Árlista