Algapakolás

Algás testpakolás (30 perc)


A magas ásványianyag tartalmú tengeri alga a mikrokeringést beindítja, és a fokozott nyirokmozgás következtében megindítja a méregtelenítést és salaktalanítást. Algapakolás után a bőr puha bársonyos lesz és az egész szervezetre méregtelenítő hatást fejt ki. Az algapakolás mindig kiváló kombináció a teljes testpeelingel és az aromaterápiás fürdővel.

Algapakolás

Kérje Spa csomagunkat!A professzionális célra is megvásárolható kiváló minőségű natúrkozmetikai algapakolásokat használjuk melyek a következő típusokat jelentik.
Az alga magas ásványi összetevőkben, mikro- tápanyagokban és vitaminokban gazdag. Táplálja a bőrt, aktiválja az anyagcserét, tisztítja és salaktalanítja a szöveteket.
A Nagy Britanniából való értékes alga, és a fehér agyag kompozíciója kombinálva az esszenciális olajok keverékével, egyesíti a szépség és wellness érzését.

ALGAPAKOLÁS

Ez a termék ásványi anyagokkal látja el a bőrt, nedvességet és tápanyagokat szállít a bőrbe, salakmentesítő tulajdonsággal rendelkezik és egyben ellenállóvá is teszi a bőrt. Bioaromákkal kombinálható.

YIN ALGAPAKOLÁS

Ásványi anyagokat és tápanyagokat biztosít a bőrnek. A termékben található olajok feszesítő és keringésfokozó hatással vannak a szövetekre, csökkentik /megszüntetik a duzzanatokat és lágyító hatást fejtenek ki. Hideg hatású.

YANG ALGAPAKOLÁS

Méregtelenítő és salaktalanító hatású, regeneráló és a vérkeringést elősegítő készítmény, amely élénkítő / serkentő hatással van a bőrre és a szövetekre. Meleg hatású.

RELAXÁLÓ ALGAPAKOLÁS

Feszültségmentesítő, nyugtató hatású készítmény, ideálisan alkalmazható a merev szövetek oldására. Kismama kezelésekhez kiváló.
Wellmed Studio Blog
Egészségpénztárak
Tudj meg többet rólam
Wellmed Stúdió Árlista