VelaShape kezelés

Velashape gépi alakformálás


VelaShape kezelés

Magyarországon először a Wellmed Beauty kezdte el a Shaper/VelaShape kezeléseket. 2005 év vége óta több mint 10.000 kezelést végeztünk el, és a több éves tapasztalat garantálja a magas szakmai színvonalat.

A VelaShape (ELOS) egy mélyfeszesítő, alakformáló készülék, amely a kezelendő testfelületet 4-féle hatásnak teszi ki: az infravörös fény és rádiófrekvenciás sugarak hyperthermiát (testhőmérséklet átmeneti emelkedése) idéznek elő, míg ezzel egy időben fellépő pulzáló vákuum és a masszírozó görgők tovább fokozzák a helyi anyagcserét. Ily módon a bőr sokkal mélyebb rétegei melegednek fel, mint a hagyományos eljárásokkal, ezáltal hatékonyabban képes fellépni a felhalmozott zsírsejtekkel, salakanyaggal és ödémával szemben is. Mind a hő, mind a rádiófrekvencia és a mechanikus erő behatására javul a lelassult vér-, nyirokkeringés. Az így felgyorsult anyagcsere által fokozódik a zsírsejtek lebontása (lipolízis) és elszállítása is. A négyes hatás (infra fény, rádiófrekvencia, vákuum, görgő-masszázs) eredményeként regenerálódni képesek az elasztin és kollagén sejtek is, termelődésük jelentősen felgyorsul. Az eredmény magáért beszél. A 8-10 alkalmas kezelés folyamán a cellulit-gödröcskék eltűnnek, a bőr kisimul és feszesedik, sőt, a nap okozta elszíneződések elhalványodnak a kezelt bőrfelületen.

A shaper fejlesztői orvos–esztétikai kezelésekre fejlesztették ki, úgy mint a zsírleszívás utáni post-operativ kezelésekre, és más kötőszöveti jellegű problémák megoldására.

Kezelésenként kb. 20-80 perc, a kezelendő terület nagyságától függően. A VelaShape készülékkel 6-10 alkalom hozza meg a várt hatást.

VelaShape

A VelaShape kezelés javasolt:
• Cellulit kezelésre
• Helyi zsírlerakódások kezelésére
• Körtérfogat csökkentésre
• Feszesítésre
• Striák, nyúlási csíkok kezelésére
• Zsírleszívás utáni kötőszövet kezelés
• Szülés utáni laza kötőszövet kezelésére

A Shaper gépi kezelés kiválóan alkalmas az előbbiekben elhangzottak kezelésére, de az elhízás okát, akár esztétikai, akár orvosi probléma, célszerű kideríteni a belső okát egy alapos diagnosztizálással.

A valós súlyproblémák szoros összefüggésben vannak a belső működési folyamatokkal, ide sorolva az emocionális és pszichés zavarokat is.

A Wellmed Beautyban lehetősége van kideríteni a túlsúlyt okozó belső eltéréseket, egy orvos által végzett diagnosztikával.


VelaShape


Wellmed Studio Blog
Egészségpénztárak
Tudj meg többet rólam
Wellmed Stúdió Árlista