Slim Concept


Slim Concept

A több éves magas szakmai tapasztalat alapján a Wellmed Beauty kidolgozta a Slim Concept - Test Programot, amely személyre szabott lépéseken alapul, meghatározva az egyén szükségleteinek, testfelépítésének, igényeinek kielégítését.

Slim Concept

Miben más a Slim Concept – Testprogram?

Ami egyedivé teszi a Wellmed Stúdió által kifejlesztett Programot, az a teljes mértékben egyéni problémákra szabott megoldás csomag. Amikor egy-egy vendégünk számára összeállítjuk a testkezelő csomagot, akkor nem az eszközök, hanem a test és a bőr jelenlegi és megcélzott állapotából indulunk ki. Figyelembe vesszük a teljes energetikai állapotát, a bőr esetleges károsodásait, problémáit (striák, narancsbőr, műtéti hegek, megnyúlás, stb), és természetesen az elérni kívánt testsúlyt.

A Slim Concept – Testprogram egyedisége az alábbi pilléreken nyugszik:

 • Egyedi diagnosztika
 • Teljes mértékben személyre szabott eszközök
 • Integrált megoldás a bőr, a testsúly és az energetikai rendszer kezelésére
 • Kedvező, csomagár
 • Személyi tanácsadó és kezelő
 • Prémium környezet

BEJELENTKEZÉS DIAGNOSZTIKÁRA


Hogyan zajlik a kezelés?

Mindenek előtt, egy diagnosztika alapján felmérjük az egyén külső kötőszöveti adottságai és belső működési folyamatait, majd egy kezelési sort állítunk fel ami a teljes szervezetre ható, valóban hatékony fogyasztó alakformáló programot foglal magában.
A diagnosztika során két alap területet vizsgálunk meg:

 • Egyrészt a szervezet energetikai, egészségi állapotát. Ehhez elsősorban a kínai pulzusdiagnosztikát és a meridián diagnosztikát használjuk.
 • Másrészt a bőr és a test állapotát, a külső megjelenést, és a szükséges és vágyott változásokat egyeztetjük.

A diagnosztika körülbelül 50 percet vesz igénybe, és mindössze 8000,- forintba kerül. Ez a 8000,- forintos diagnosztikai díj teljes mértékben jóváírásra kerül a diagnózis során, közösen összeállított, egyedi, személyre szóló Slim Concept – Testprogram csomag árából.


BEJELENTKEZÉS DIAGNOSZTIKÁRA


A csomag fő alkotóelemei, a kezelési lehetőségek:

Meridiánkezelés (Bioenergetikai egyensúly felépítése)

A súlyfelesleg nem más mint egy belső egyensúlyi eltérés a szervezetünkben. A helyi lerakódások mind jelzik, a fehérje és zsíranyagcsere metabolizmusának felborulását és a különböző testfelületen a zónák nem megfelelő energiaellátását, és ezért nehezen indul be a fogyás, és nem is lesz tartós.

Ezért súlyproblémás vendégeinknél egy diagnosztizálással kezdjük, (lásd meridiándiagnosztika) amelyben a meridiánokon keresztül a szervezetet egészségügyi vonatkozását is vizsgáljuk, és a látható eltérésekből következtetni lehet az elhízás okakira.

Velashape kezelés

A gépi kezeléssel önmagában nagyobb fogyás nem érhető el, de a problémás területeken nagy mértékben javul a kötőszövet állapota, valamint ha a fogyás beindult, ezek a területek kezdenek először redukálódni. Tehát a gépi kezelés segítséget nyújt abban, hogy a nehezen mozdítható területekről gyorsabban tűnik el a zsírpárna.

A négyes hatású kezelőfejjel a célterületeket kezeljük, ezért a lehetőség van arra hogy csak az adott testrészt kezeljük, ilyen a combok, fenék, has, csípő, kar, lapocka, vádli és toka.


Slim Concept

Ultrahangos zsírbontás

Egy speciális ultrahanggéppel a zsírbontó hatóanyagokat viszünk be közvetlenül zsírszövetbe. Ilyen anyagok: koffein, l-karnitin, valamint a fahéj, tuja és borostyán kivonata. A magasan koncentrált anyagok élénkítik a keringést, ezáltal segítenek abban, hogy a nyirokutakban lerakódott sejttörmelékek könnyen eltávozzanak nyirokrendszeren keresztül. A koffein és az l-karnitin könnyen bejut a zsírzsövetbe a sejtmembránon keresztül és közvetlenül a zsírsejt belsejében fejti ki zsírbontó hatását.

A kiváló hatóanyagok bejuttatásán kívül az ultrahang képes arra, hogy a tömör zsírszövet sejtjeit fellazítja így megkönnyíti a problémás területek redukálását. Ez főleg a nehezen megmozdítható makacs, depo zsírszövet esetében nagy segítség.

Az ultrahangos zsírbontás akár önmagában akár kiegészítésként más kezelési lehetőségek mellett, nagy szolgálatot tehet a nem kívánt felesleg eltávolításában.


Body Wrapping

A test tekercselés elterjedt módszer az alakformáló kezelések tekintetében. Az anyagcserefokozó hatóanyagok felvitele után az egész alsó test és csípő területét fáslival, vagy fóliával betekercseljük és 20-30 perc elteltével eltávolítjuk. A fáslizás a szövettömörítő mechanikai hatás következtében kiszorítja a felesleges vizet a sejtközötti állományból így kiváló kiegészítője a vizes cellulit és az ödémás kötőszövet kezelésének.

A számos kezelési lehetőség közül a szakember összeállít egy személyre szabott programot ami biztosítja, hogy a vendég azt a kezelési módszert kapja ami az adott problémának megfelelően a legnagyobb hatással bír a fogyás, alakformálás és a cellulit kezelésének tekintetében.


BEJELENTKEZÉS DIAGNOSZTIKÁRA


Mennyibe kerül egy Slim Concept – Testprogram csomag?

Mivel ezen csomagok 100%-ban személyre szabottak, és csomagkedvezményeket tartalmaznak, így pontos árakat nem tudunk adni.

Az alábbiakban egy példa csomagot állítottunk össze:

 • 4 hetes, intenzív program
 • 10 Velashape kezelés, 3 problémás területen
 • 3 teljes meridián kezelés, 1 alap és 1 kontroll diagnosztikával
 • 5 body wrapping, testtekercselés Piroche anti-aqua vízhajtó és infiltrans zsírégető anyagokkal
 • személyes tanácsadó/kezelővel

bruttó 140,000,- forint. Ezen csomagár 100%-ban ajándékként tartalmazza a testtekercseléseket és 50%-os kedvezménnyel tartalmazza a meridián kezeléseket.

Minden Slim Concept – Testprogram csomaghoz 25% kedvezményt adunk a Piroche natúrkozmetikai termékek árából.


BEJELENTKEZÉS DIAGNOSZTIKÁRAWellmed Studio Blog
Menyasszony felkészítő program
Tudj meg többet rólam
Wellmed Stúdió Árlista