Slim Concept


Slim Concept

A több éves magas szakmai tapasztalat alapján a Wellmed Beauty kidolgozta a Slim Concept - Test Programot, amely személyre szabott lépéseken alapul, meghatározva az egyén szükségleteinek, testfelépítésének, igényeinek kielégítését.

Slim Concept

Miben más a Slim Concept – Testprogram?

Ami egyedivé teszi a Wellmed Beauty által kifejlesztett Programot, az a teljes mértékben egyéni problémákra szabott megoldás csomag. Amikor egy-egy vendégünk számára összeállítjuk a testkezelő csomagot, akkor nem az eszközök, hanem a test és a bőr jelenlegi és megcélzott állapotából indulunk ki. Figyelembe vesszük a teljes energetikai állapotát, a bőr esetleges károsodásait, problémáit (striák, narancsbőr, műtéti hegek, megnyúlás, stb), és természetesen az elérni kívánt testsúlyt.

A Slim Concept – Testprogram egyedisége az alábbi pilléreken nyugszik

  • Teljes mértékben személyre szabott eszközök
  • Integrált megoldás a bőr, a testsúly és az energetikai rendszer kezelésére
  • Kedvező, csomagár
  • Személyi tanácsadó és kezelő
  • Prémium környezet

BEJELENTKEZÉS DIAGNOSZTIKÁRA


Hogyan zajlik a kezelés?

Mindenek előtt, egy konzultáció alapján felmérjük az egyén külső kötőszöveti adottságait és belső működési folyamatait, majd egy kezelési sort állítunk fel ami a teljes szervezetre ható, valóban hatékony fogyasztó alakformáló programot foglal magában.

BEJELENTKEZÉS DIAGNOSZTIKÁRA


A csomag fő alkotóelemei, a kezelési lehetőségek:

Meridiánkezelés (Bioenergetikai egyensúly felépítése)

A súlyfelesleg nem más mint egy belső egyensúlyi eltérés a szervezetünkben. A helyi lerakódások mind jelzik, a fehérje és zsíranyagcsere metabolizmusának felborulását és a különböző testfelületen a zónák nem megfelelő energiaellátását, és ezért nehezen indul be a fogyás, és nem is lesz tartós.

Ezért súlyproblémás vendégeinknél egy diagnosztizálással kezdjük, (lásd meridiándiagnosztika) amelyben a meridiánokon keresztül a szervezetet egészségügyi vonatkozását is vizsgáljuk, és a látható eltérésekből következtetni lehet az elhízás okakira.

Velashape kezelés

A gépi kezeléssel önmagában nagyobb fogyás nem érhető el, de a problémás területeken nagy mértékben javul a kötőszövet állapota, valamint ha a fogyás beindult, ezek a területek kezdenek először redukálódni. Tehát a gépi kezelés segítséget nyújt abban, hogy a nehezen mozdítható területekről gyorsabban tűnik el a zsírpárna.

A négyes hatású kezelőfejjel a célterületeket kezeljük, ezért a lehetőség van arra hogy csak az adott testrészt kezeljük, ilyen a combok, fenék, has, csípő, kar, lapocka, vádli és toka.


Slim Concept

Ultrahangos zsírbontás

Egy speciális ultrahanggéppel a zsírbontó hatóanyagokat viszünk be közvetlenül zsírszövetbe. Ilyen anyagok: koffein, l-karnitin, valamint a fahéj, tuja és borostyán kivonata. A magasan koncentrált anyagok élénkítik a keringést, ezáltal segítenek abban, hogy a nyirokutakban lerakódott sejttörmelékek könnyen eltávozzanak nyirokrendszeren keresztül. A koffein és az l-karnitin könnyen bejut a zsírzsövetbe a sejtmembránon keresztül és közvetlenül a zsírsejt belsejében fejti ki zsírbontó hatását.

A kiváló hatóanyagok bejuttatásán kívül az ultrahang képes arra, hogy a tömör zsírszövet sejtjeit fellazítja így megkönnyíti a problémás területek redukálását. Ez főleg a nehezen megmozdítható makacs, depo zsírszövet esetében nagy segítség.

Az ultrahangos zsírbontás akár önmagában akár kiegészítésként más kezelési lehetőségek mellett, nagy szolgálatot tehet a nem kívánt felesleg eltávolításában.


Body Wrapping

A test tekercselés elterjedt módszer az alakformáló kezelések tekintetében. Az anyagcserefokozó hatóanyagok felvitele után az egész alsó test és csípő területét fáslival, vagy fóliával betekercseljük és 20-30 perc elteltével eltávolítjuk. A fáslizás a szövettömörítő mechanikai hatás következtében kiszorítja a felesleges vizet a sejtközötti állományból így kiváló kiegészítője a vizes cellulit és az ödémás kötőszövet kezelésének.

A számos kezelési lehetőség közül a szakember összeállít egy személyre szabott programot ami biztosítja, hogy a vendég azt a kezelési módszert kapja ami az adott problémának megfelelően a legnagyobb hatással bír a fogyás, alakformálás és a cellulit kezelésének tekintetében.


BEJELENTKEZÉS DIAGNOSZTIKÁRA


Mennyibe kerül egy Slim Concept – Testprogram csomag?

Mivel ezen csomagok 100%-ban személyre szabottak, és csomagkedvezményeket tartalmaznak, így pontos árakat nem tudunk adni.

Az alábbiakban egy példa csomagot állítottunk össze:

  • 4 hetes, intenzív program
  • 8 Velashape kezelés, 3 problémás területen
  • 3 teljes meridián kezelés
  • 4 body wrapping, vagy ultrahangos kezelés Piroche Cosmetiques anti-aqua vízhajtó és infiltrans zsírégető termékeivel

175.000,- forint. Ezen csomagár 100%-ban ajándékként tartalmazza a testtekercseléseket és 50%-os kedvezménnyel tartalmazza a meridián kezeléseket.


BEJELENTKEZÉS DIAGNOSZTIKÁRAWellmed Studio Blog
Egészségpénztárak
Tudj meg többet rólam
Wellmed Stúdió Árlista